deborreltuin-logo-1.png
deborreltuin-zwolle-datum.png
deborreltuin-zwolle-locatie.png
 

Kom volop genieten in onze prachtige borreltuin!

Na drie geweldige edities van de Picknicktuin in Zwolle kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Parkpaviljoen de Wezenlanden presenteert dan ook vol trots de gloednieuwe Borreltuin waar je van woensdag 14 oktober t/m zaterdag 17 oktober (herfstvakantie) elke dag van 15:00 uur tot 22:00 uur heerlijk kan komen borrelen!

43720260_2226881234259789_24248738745889

Sfeervol én rete-gezellig!

De nieuwe maatregelen gooien flink wat roet in het eten voor De Borreltuin van Zwolle.. Ondanks alle nieuwe regels proberen wij positief te blijven en te denken in oplossingen. 

 

We hebben dan ook 𝗚𝗢𝗘𝗗 𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪𝗦 te melden! We gaan de Borreltuin namelijk alsnóg organiseren op het binnen- en buitenterras van Parkpaviljoen de Wezenlanden! Je kunt dus nog steeds van woensdag 14 t/m zaterdag 17 oktober (herfstvakantie) elke dag vanaf 15:00 uur heerlijk komen borrelen! 

𝗠𝗶𝗱𝗱𝗮𝗴 & 𝗔𝘃𝗼𝗻𝗱 𝗦𝗵𝗶𝗳𝘁
Doordat er al aardig wat tickets zijn verkocht en wij in de nieuwe setting maximaal 70 personen (30 binnen en 40 buiten) mogen ontvangen, gaan wij de dagen indelen in twee shifts. Er komt een middagshift van 15:00 tot 18:00 uur (vooral ouders met kids) en een avondshift van 19:00 tot 22:00 uur. Het buiten terras wordt overdekt met stretchtenten waardoor het weather-proof is.

 

Volop fun voor de kids

Overdag (tijdens 15:00 en 18:00 uur) is er in de Borreltuin nog steeds volop fun voor de kids. We hebben springkussens, oudhollandse spelletjes en kinderen kunnen geschminkt worden (coronaproof). Daarnaast zijn er nog een tal van leuke activiteiten! Jullie lekker aan de borrel en wij vermaken de kids. Goed geregeld toch?

1012DeWezenlanden-03-1024x679.jpg
deborreltuin-zwolle-locatie.png

Borrelbox (tip!)

Om je bezoekje éxtra af te maken heb je de mogelijkheid om een fantastisch lekkere borrelbox te bestellen. Met liefde en passie samengesteld door de chef-kok van het Parkpaviljoen. Deze box is gevuld met heerlijke hapjes die je samen met een vriend(in) lekker kunt opeten tijdens je borrel! De borrelbox is online te bestellen voor €44,50 (2 pers.) incl. entree voor 2 personen.

Inhoud Borrelbox

 • Entree voor 2 pers. t.w.v. €29,-

 • Fles Wijn (wit, rood of rosé)

 • Notenmix

 • Olijfjes 

 • Nacho’s met salsa dip

 • Gemarineerde tomaatjes

 • Catalaanse Fuet

 • Chorizo

 • Goudse oplegkaas

 • Jonge kaas

 • Pico's & Aioli

 • Kaasstengels

 

Reserveer nu(vol=vol)

Wacht niet langer; praat je vrienden, collega’s en familieleden bij en scoor je dagticket voor slechts €14,50 en verzeker jezelf van een mooi plekje.

 

We willen je aanraden om écht op tijd te reserveren in verband met de beperkte beschikbaarheid. Bij binnenkomst verzoeken wij u aan een door ons aangewezen tafel te gaan zitten. Wij hopen op uw begrip.

photo-1510812431401-41d2bd2722f3.jpeg

Wat kan je verwachten?

Borrelbox

Een door de chef van Parkpaviljoen de Wezenlanden heerlijke borrelbox met lekkere hapjes en een wijntje!

Weather-proof

De Borreltuin is weatherproof! We hopen natuurlijk op mooi weer maar we zijn goed voorbereid!

Drinks

Speciaal bieren, heerlijk wijnen, home-made sangria, gin-tonics,  we've got it all!  

Kidsproof

Springkussens, spelletjes, schminken, kids entertainment en nog veel meer fun voor de kids.

Entertainment

Elke avond LIVE muziek met DJ's, saxofonisten en nog meer veel...

Prachtige Locatie

In de avond komt de locatie tot leven doordat we het sfeervol  en intiem uitlichten.

Houd je aan de regels!

 • Houd te allen tijde ruim afstand ten opzichte van anderen. Het is niet de bedoeling dat er groepen gevormd worden. Houd het veilig en leuk voor iedereen door jezelf aan de geldende regelgeving te houden. 

 • Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot elkaar. Uitzondering geldt voor mensen die behoren tot één huishouden en voor mensen die een hulpbehoevende helpen.

 • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar en tot volwassenen.

 • Zet jezelf op aanwezig in het FB-event en ontvang alle updates omtrent de veiligheid!