deborreltuin-logo-1.png
deborreltuin-zwolle-datum.png
deborreltuin-zwolle-locatie.png
 

Veelgestelde vragen

(FAQ)

Kan mijn ticket ook mobiel gescand worden?


Je kunt je ticket laten zien op je mobiel, maar je mag hem natuurlijk ook printen.
Mag er gedanst worden?


Onze artiesten gaan jullie in de Borreltuin muzikaal verwennen! Let op, de muziek dient puur als achtergrond en moet fungeren als extra sfeerimpuls. Het is niet te bedoeling dat er groepen ontstaan die gaan dansen. Houdt je a.u.b. aan de regels.
Kan ik naar het toilet?


Bij een next-level terras hoort ook een fijne toiletbeleving. Wij hebben speciale (coronaproof) toiletten en non-touch handwas units van Pop-up Toilet Events waar je tijdens de Borreltuin gratis gebruik van kunt maken.
Waar kan ik parkeren?


Bij het provinciehuis in Zwolle kan geparkeerd worden, als men met de auto richting de slagboom rijd gaat deze vanzelf open en op de zelfde manier kan je er ook weer uit. Kom je met de fiets? Dan kan je deze kwijt naast het Park Paviljoen.
Hanteren jullie de COVID19 maatregelen?


Ja, de Borreltuin is coronaproof en wij houden ons aan alle nieuwe maatregelen die vanuit de overheid worden opgelegd.
Is er een minimumleeftijd?


De Borreltuin is voor alle leeftijden, jongeren onder de 14 jaar zijn meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.
Heeft het weer invloed op de Borreltuin?


De Borreltuin gaat altijd door, tenzij het weer een gevaar vormt voor onze bezoekers. Een groot deel van onze setting is overdekt, maar we raden iedereen aan zich goed te kleden op het voorspelde weer.
Kan ik ook eten bestellen in de Borreltuin?


Door de aangescherpte maatregelen is de Borreltuin verplaatst naar het binnen- en buitenterras van Parkpaviljoen de Wezenlanden. Tijdens de Borreltuin kan er gebruik gemaakt worden van de menukaart van deze locatie.
Hoe kan ik betalen in de Borreltuin?


De consumpties zijn tijdens De Borreltuin uitsluitend te betalen per pin of via je smartphone d.m.v. bijv. Apple Pay.
Contact


Mocht je nog meer vragen hebben kun je ons bereiken via Facebook of Instagram of via info@depicknicktuin.com. Wij reageren zo snel mogelijk op uw vraag.
Wat is de Borreltuin?


Tijdens de herfstvakantie toveren wij de bloementuin in Park de Wezenlanden om tot een prachtig sfeervol terras waar je elke dag volop kunt genieten. Denk aan vuurhaarden, live muziek, picknicktafels, entertainment, foodtrucks, borrels en dat alles in het prachtige Park de Wezenlanden!
Op welke data is de Borreltuin te bezoeken?


De Borreltuin is te bezoeken van woensdag 14 oktober t/m zaterdag 17 oktober 2020. Doordat er al flink wat tickets zijn verkocht en wij in de nieuwe setting maximaal 70 personen (30 binnen en 40 buiten) mogen ontvangen, gaan wij de dagen indelen in twee shifts. Er komt een middagshift van 15:00 tot 18:00 uur (vooral ouders met kids) en een avondshift van 19:00 tot 22:00 uur. Het buiten terras wordt overdekt met stretchtenten waardoor het weather-proof is.
Gaat het nog wel door i.v.m. de nieuwe maatregelen?


De nieuwe maatregelen gooien flink wat roet in het eten voor De Borreltuin van Zwolle.. Ondanks alle nieuwe regels proberen wij positief te blijven en te denken in oplossingen. We hebben dan ook 𝗚𝗢𝗘𝗗 𝗡𝗜𝗘𝗨𝗪𝗦 te melden! We gaan de Borreltuin namelijk alsnóg organiseren op het binnen- en buitenterras van Parkpaviljoen de Wezenlanden! Je kunt dus nog steeds van woensdag 14 t/m zaterdag 17 oktober (herfstvakantie) elke dag vanaf 15:00 uur heerlijk komen borrelen!